diri kerdil…

‎”Usah terlalu menyanjung kelebihanku. Bimbang kau tak mampu menanggung kekuranganku”
”Usah terlalu berbangga akan keupayaanku. Bimbang kau akan kecewa dengan kelemahanku.”
”Usah terlalu memuji segala kebaikanku. Bimbang kau akan teruji dengan kejahatanku.”
”Usah terlalu berharap akan diriku. Bimbang nanti yang kau harap, tidak seperti yang kau mahu”

cinta…

"cinta ni luas…kalau betul rasa cinta itu milik awak bebaskan je kalau dia dah ditakdir untuk awak apapun terjadi dia tetap akan datang balik kepada awak.."

:)

valentine

sorry to say. but aku kurang berkenan ngan awek cun+comey bertudung tapi berpeluk2kan dengan bf diorang kat fesbuk ni.hurmm.. ITS OK klu nak tangkap gambar ngan bf. tapi bayang kan la hati mak korang kalau nampak anak gadis dia berpeluk dengan jantan macam tu.tu baru mak. kalau pak cik, mak cik, kawan ayah mak dioran yang tengok? mana mak bapak nak letak muka diorang? hm… fikir2kan la..

zina hati

ada kawan sanggup putuskan persahabatan sebab dia nak elak zina hati. 

apa zina hati?

saya tak faham.

freakhead:

headswimwithfantasy:

HAVE FUN :D

u got tht right

freakhead:

headswimwithfantasy:

HAVE FUN :D

u got tht right

(Source: journaldelamode)

(Reblogged from darikacamataku)

lelaki

saya terjumpa makin banyak lelaki tak jujur, semakin susah nak percaya kat manusia bernama lelaki. 

period

kalau la lelaki kena period pain… baru diorang tau betapa sakitnya period pain tu =,=

emotion

im SAD. :’(

adakah ini permulaan untuk tahun baru??

silent

oh jiwa. tolong senyum seperti dulu.

my fake smile => :D

mama saya

saya rasa beliau lebih power dari semua power rangers, superman, cicakman, spiderman, otromen, dll.. beliau terhebat! itulah kuasa seorang wanita bergelar ibu. :)

saya sayanggggg mama saya!